GSM > Verlengen met een kado

Verlengen met een kado

Wilt u weten hoe u kunt verlengen met kado? Volg dan snel de onderstaande stappen om makkelijk en voor weinig uw abonnement te verlengen.

Stap 1) Kies een kado

Op dit moment kunt u bij het verlengen met kado kiezen uit één van de volgende kado's:

Spelcomputer met gsm Spelcomputer + gsm


LCD TV met gsm LCD TV + gsm


LED TV met gsm LED TV + gsm


Laptop met gsm Laptop + gsm


Tablet met gsm Tablet + gsm


TomTom met gsm TomTom + gsm


Klik op één van de links naar een soort kado voor meer informatie. Kunt u een kado waar u meer over wilt weten niet vinden? Gebruik dan de zoekbalk linksboven op de site.

Stap 2) Kies de kado verlenging die bij u past

Op de kado pagina kunt u de prijzen van het verlengen met kado vergelijken.

Gsm-verleng


LET OP: op dit moment kunt u alleen verlengen met kado bij Vodafone en Tele2, dus als u een andere provider heeft dan kunt u het beste overstappen naar één van deze twee providers zodat u alsnog kunt genieten van uw kado.

Hulp nodig bij het verlengen met kado?

Bel onze klantenservice op 0181-707631 of mail naar info@gsmstunts.nl

Waarom verlengen met kado?

Waarom zou u weer een andere telefoon moeten nemen puur omdat u anders niet rondloopt met het nieuwste van het nieuwste terwijl iedereen daar mee rondloopt en het dus helemaal niet bijzonder is... als u ook kunt verlengen met kado? Stelt u zich eens voor: in plaats van een telefoon uit uw broekzak te halen die veel mensen al hebben kunt u dan opscheppen over uw grote, mooie, nieuwe LCD of LED TV, uw super snelle laptop of uw Xbox of PlayStation.

Kortom: verlengen met een kado stelt u in staat om voor weinig tot geen geld een nieuwe TV, laptop, spelcomputer, tablet of TomTom in huis te halen. Ideaal toch?

Het enige waar u even op moet letten is dat alleen Vodafone en Tele2 het op dit moment voor u mogelijk maken om een gsm met kado te krijgen, maar zegt u nou zelf: als u nog niet bij één van deze providers zit dan is een nieuwe TV, laptop, spelcomputer, tablet of TomTom het overstappen toch waard?