GSM > PocketPartner is verhuisd

Persbericht: PocketPartner is verhuisd en klaar voor groei

Spijkenisse 21 februari 2011 - PocketPartner, eigenaar van diverse webwinkels op het gebied van mobiele telefonie, is eind januari verhuisd naar een groter pand en daarmee klaar voor toekomstige groei.

Na jarenlang op de Pascalweg te Spijkenisse te hebben gezeten heeft PocketPartner haar activiteiten verhuisd naar een groter pand op de Faradayweg in dezelfde stad, onder andere vanwege de aanhoudende groei van haar klantenbestand en het ruimtegebrek voor haar groter wordende team van telecom specialisten.

Daarnaast was er de (inmiddels vervulde) wens om een volwaardige telecomwinkel te starten om zo in Spijkenisse en omgeving hét aanspreekpunt op het gebied van telecom te worden.

“Deze stap past perfect binnen onze ambitieuze groeistrategie voor de komende 5 jaar. Zo zijn er bijvoorbeeld concrete plannen voor het openen van minstens 5 nieuwe (web)winkels” aldus algemeen directeur Ivan Deceuninck.

PocketPartner hoopt met deze zet haar assortiment van smartphones en eenvoudige gsm's verder uit te kunnen breiden om zo onder andere in te spelen op de toenemende vraag naar tablets, waarvan er volgens onderzoeksbureau IDC in het vierde kwartaal van 2010 voor het eerst meer van zijn verkocht dan van netbooks.

Over PocketPartner
PocketPartner is sinds 2003 gespecialiseerd in de online verkoop van mobiele telefoons en GSM.abonnementen. De organisatie beheert diverse webwinkels zoals www.gsmstunts.nl en www.smartphonestunts.nl.

Met een omzet van meer dan 4 miljoen euro per jaar is PocketPartner een top 10 speler in de online telecombranche.

Hieronder vindt u enkele foto's van het nieuwe pand en de winkel:

Ons nieuwe pand van buiten af gezien.

Hierboven ziet u onze eerste klant in de nieuwe winkel.

Een "panorama view" van de winkel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ivan Deceuninck, algemeen directeur PocketPartner

T 0181-707460
E van@pocketpartner.nl