GSM > Service > Nummerbehoud

Service / Nummerbehoud

Nummerbehoud naar Vodafone, Debitel KPN / Vodafone / Telfort

Het nummerbehoudformulier kunt u hieronder downloaden en afdrukken. Vul dit formulier duidelijk en volledig in, en stuur het samen met een kopie van de laatste rekening van uw huidige provider, duidelijk leesbare kopie van uw legitimatiebewijs en kopie bankafschrift op naar:

GSMstunts.nl
Faradayweg 2
3208 KS Spijkenisse

De verwerking van de aanvraag is afhankelijk van de opzegtermijn bij uw oude provider. Het nieuwe Vodafone / Debitel abonnement gaat pas in op de einddatum van uw oude contract (u heeft dus geen dubbele abonnementskosten). Uw oude abonnement wordt door uw nieuwe provider opgezegd, dit hoeft u dus niet zelf meer te doen.

Nummerbehoudformulier Vodafone
Nummerbehoudformulier Debitel

Nummerbehoud naar KPN

Bij KPN kunt u het nummerbehoud direct op het contract invullen. Als u een bestelling plaatst bij GSMstunts.nl, kunt u het ingevulde contract naar uzelf toemailen. U dient dit dan uit te printen en bij het kopje nummerbehoud het nummer dat u wenst te behouden in te vullen. Het nieuwe KPN abonnement zal pas actief worden op de datum van nummerbehoud, u heeft dus geen dubbele abonnementskosten. Uw oude abonnement wordt door uw nieuwe provider opgezegd, dit hoeft u dus niet zelf meer te doen. U dient de KPN simkaart die u van ons ontvangt pas in gebruik te nemen op de datum dat uw nummer overgaat naar KPN toe. Deze datum krijgt u schriftelijk van KPN te horen.

Nummerbehoud naar T-Mobile

Bij T-Mobile kunt u als u gebruik wenst te maken van nummerbehoud ervoor kiezen om uw T-Mobile-nummer direct in te laten gaan of te pas te activeren op de datum van nummerbehoud. Indien u het T-Mobile nummer direct laat ingaan, krijgt u een tijdelijk T-Mobile nummer en heeft u tot het moment waarop uw oude nummer overgaat dubbele abonnementskosten. Indien u ervoor kiest om het nummer actief te laten worden op de datum van nummerbehoud, heeft u geen dubbele abonnementskosten. U betaalt dan pas vanaf de datum dat uw huidige nummer wordt overgezet naar T-Mobile. Als u ervoor kiest om het nummerbehoud op de nummerporteringsdatum in te laten gaan, ontvangt u na goedkeuring door T-Mobile wel direct uw toestel. T-Mobile informeert u over het verdere verloop van het nummerbehoud. Voor meer informatie over het verloop van uw nummerbehoud kunt u bellen met T-Mobile. Het nummer is 0800-7111 Uw oude abonnement wordt door T-Mobile opgezegd, dit hoeft u dus niet zelf meer te doen.

U kunt het nummerbehoudformulier ook hier downloaden en afdrukken.

Nummerbehoud naar Telfort

Uw aanvraag van een nieuw abonnement met nummerbehoud dient maximaal drie maanden en minimaal een maand voor de gewenste porteerdatum in het bezit te zijn van GSMstunts.nl. Bij een nieuw Telfort abonnement kunt u kiezen voor een uitgestelde activatie van één, twee of drie maanden. Op deze datum gaat uw abonnement in, ongeacht of het nummerbehoud wel of niet kan plaatsvinden. Telfort zelf zal u informeren over het verdere verloop van uw nummerbehoud aanvraag. Wij krijgen de datum van nummerbehoud niet teruggekoppeld van Telfort. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw nummerbehoud in de gaten te houden. Nummerbehoud van Telfort naar Telfort is niet mogelijk. Nummerbehoud van Telfort prepaid naar Telfort abonnement is wel mogelijk. U ontvangt van GSMstunts.nl uw nieuwe SIM kaart direct met uw telefoon.

of opsturen naar:

Telfort B.V.
t.a.v. Nummerbehoud
Antwoordnummer 574
1100 VD Amsterdam