GSM > Service > Betaling en bezorging

Service / Betaling en bezorging

Bij GSMstunts.nl betaalt u standaard geen verzendkosten bij bestelling van een GSM abonnement. Wanneer u nog een bedrag dient te betalen voor uw totale bestelling van GSM-abonnement en toestel dan wordt uw bestelling onder rembours aan u verzonden. Dit betekent dat u het pakketje contant dient af te rekenen met de postbode alvorens u het in ontvangst kunt nemen. Hiervoor worden door GSMstunts.nl geen extra kosten aan u in rekening gebracht. Indien u bij uw bestelling nog recht heeft op een zogenoemde creditering dan wordt dit bedrag binnen maximaal 10 weken op uw rekening gestort door GSMstunts.nl.

Heeft u een los toestel dan kunt u kiezen om uw bestelling vooruit te betalen of onder rembours af te rekenen. In geval van een rembourslevering van een los toestel dan wordt er een kleine bijdrage in de verzendkosten aan u doorberekend.

Uiteraard besteden wij al onze aandacht aan een snelle en correcte uitlevering van uw bestelling. Al onze pakketten worden bezorgd door TNT Post. Indien uw bestelling een levering onder rembours betreft dan dient u er rekening mee te houden dat TNT post op zaterdag geen rembourszendingen aanbiedt.