GSM > Providers > Telfort

Telfort Telfort

Algemeen

Voorheen was Telfort een zelfstandige provider, maar inmiddels zijn ze overgenomen door KPN. Aangezien KPN al een uitstekend netwerk had, hadden in één klap alle Telofrt klanten ook een prima bereik. Telfort is de prijsvechter van de KPN Group. Telfort presenteer hun producten zonder al te veel poespas. Hun belbundels bestaan exclusief uit belminuten. Als u veel gebruik maakt van internet of SMS, dan kunt u hiervoor aparte bundels aanvragen.

Abonnementen

De abonnementen van Telfort zijn erg simpel gehouden. Ze bevatten de abonnementen alleen belminuten. Vanuit dit punt kunt u het abonnement dat u afsluit precies zo opbouwen als u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld een SMS bundel van 25, 100 of 1000 SMS'jes afsluiten. Ook kunt u zelf kiezen of u onbeperkt mobiel internet erbij wilt of niet.

Klik hier voor meer informatie over Telfort particulier
Klik hier voor meer informatie over Telfort zakelijk

Mobiel internet

De mobiel internet bundel voor gsm toestellen heet bij Telfort Surf & Mail. Dit abonnement is een onbeperkt internet abonnement met fair use policy. De downloadsnelheid is 768 kbp/s en de uploadsnelheid is 128 kbp/s.

Bellen in het buitenland

Voor bellen binnen de EU betaald u met Telfort de maximum wettelijke toegestane kosten. De tarieven hiervan zijn als volgt:

  • Bellen: € 0,51
  • Gebeld worden: € 0,23
  • SMS’en: € 0,13

Om na uw zakenreis of vakantie geen onverwachts hoge rekening te hebben adviseren wij u om voor uw reis op de site van Telfort te kijken voor de huidige internationale tarieven. Deze tarieven kunnen per land sterk verschillen. Kijk voor de meest actuele prijzen op de Telfort Bellen in het buitenland pagina.