GSM > Over ons

Over GSMstunts.nl

GSMstunts.nl is een online winkel waar u 24 uur per dag terecht kunt voor een breed assortiment mobiele telefoons van alle fabrikanten in de markt. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een nieuwe mobiele telefoon, maar ook voor een bijbehorend GSM abonnement en interessante accessoires. Daarnaast biedt GSMstunts.nl ook regelmatig leuke kado aanbiedingen voor mensen die reeds in het bezit zijn van een mobiele telefoon, maar wel een nieuw abonnement willen afsluiten. Doordat wij een zeer efficiënte manier van werken hebben, bent u verzekerd van een snelle service en de laagste prijzen in de markt. Indien u extra advies nodig heeft over welke combinatie van mobiele telefoon en GSM abonnement het beste bij u past dan staat ons team u uiteraard graag te woord om u te helpen met een persoonlijk advies. Kijk op de contact pagina voor meer informatie over de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Kortom, GSMstunts.nl staat voor:

  • Een ruim assortiment met de nieuwste GSM's & accessoires
  • Elke maand nieuwe kado aanbiedingen voor GSM bezitters
  • Een compleet aanbod van GSM abonnementen
  • Persoonlijk advies en een uitstekende service
  • En dit alles tegen de laagste prijzen in de markt

Veilig en gemakkelijk bestellen

Bestellen bij ons is veilig en gemakkelijk. U kunt hier meer informatie nalezen over onze bestelprocedure en bezorgmethoden.

GSMstunts.nl is 100% onafhankelijk

GSMstunts.nl is een 100% onafhankelijke aanbieder van GSM-abonnementen en mobiele hardware. Wij hebben geen uitgesproken voorkeur voor een bepaald netwerk of fabrikant. Hiermee waarborgen we onze onafhankelijke positie, waardoor u verzekerd bent van het meest objectieve advies.

PocketPartner BV

GSMstunts.nl is een e-commerce onderdeel van PocketPartner BV. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van telecomoplossingen en –beheer binnen het bedrijfsleven heeft PocketPartner BV alle kennis en diensten in huis om u hierin van dienst te zijn. PocketPartner BV is uiteraard graag bereid om u op maat te adviseren en bij te staan bij het telecombeheer binnen uw organisatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een compleet portfolio van grootzakelijke GSM groepsabonnementen op alle netwerken, alsmede een breed aanbod van hardware zoals mobiele telefoons, PDA’s, carkits en andere accessoires.

U kunt voor meer informatie over deze diensten vrijblijvend contact met ons opnemen op nummer 0181-707631 of op mailadres zakelijk@gsmstunts.nl

PocketPartner BV beheert momenteel de volgende internetwinkels:
www.smartphonestunts.nl
www.gsmstunts.nl
www.simstunts.nl
www.ringtonestunts.nl
www.tabletstunts.nl

Indien u contact met ons wilt opnemen dan kunt u hier lezen hoe u dit kunt doen.