GSM > Veilig winkelen op internet

Veilig winkelen op internet

Wellicht heeft u nog nooit iets aangeschaft via het internet en heeft u daarom nog uw twijfels of dit allemaal wel veilig is. Onze webwinkels zijn echter al vele jaren bekend in Nederland. Niet alleen vanwege onze scherpe prijzen, maar zeker ook vanwege onze hoge service. Hieronder vertellen wij u hier graag iets meer over:

GSMstunts.nl is al sinds 2003 actief met het verkopen van mobiele telefoons en GSM abonnementen via het internet. In de loop der jaren hebben wij veel kennis opgedaan over wat u als consument belangrijk vindt aan het winkelen op internet. Zo hebben wij daarom een fysiek servicepunt geopend waar u 6 dagen per week welkom bent om langs te komen. Wel een geruststellend gevoel dus dat u altijd bij ons naar binnen kunt lopen voor meer informatie of bijvoorbeeld voor het afhalen van uw bestelling.

Ook onze telefonische klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar dus bij vragen of onduidelijkheden raden wij u aan ons altijd even te bellen. Wel zo makkelijk voor u en hopelijk ervaart u hierdoor dat winkelen bij een internetwinkel zoals GSMstunts.nl makkelijk, snel en vooral veilig is!

Tevens beschikt GSMstunts.nl over de keurmerken van Q-Shops en Safe2Shop, waardoor u er zeker van bent dat wij voldoen aan alle Nederlandse wetgeving rondom winkelen op het internet en rondom het beschermen van uw persoonlijke gegevens.

Kortom, ervaar het gemak van winkelen op het internet en bestel uw GSM abonnement vanaf nu alleen nog maar online op GSMstunts.nl!