GSM > Klantenservice > Over ons

over onsOver GSMstunts.nl

Voordelen van GSMstunts.nl

GSMstunts.nl is een online winkel waar u 24 uur per dag terecht kunt voor een breed assortiment mobiele telefoons van alle fabrikanten in de markt. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een nieuwe mobiele telefoon, maar ook voor een bijbehorend GSM abonnement en interessante accessoires. Daarnaast biedt GSMstunts.nl ook regelmatig leuke kado aanbiedingen voor mensen die reeds in het bezit zijn van een mobiele telefoon, maar wel een nieuw abonnement willen afsluiten. Doordat wij een zeer efficiënte manier van werken hebben, bent u verzekerd van een snelle service en de laagste prijzen in de markt. Indien u extra advies nodig heeft over welke combinatie van mobiele telefoon en GSM abonnement het beste bij u past dan staat ons team u uiteraard graag te woord om u te helpen met een persoonlijk advies. Kijk op de contact pagina voor meer informatie over de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Kortom, GSMstunts.nl staat voor:
- Een ruim assortiment met de nieuwste GSM's & accessoires
- Elke maand nieuwe kado aanbiedingen voor GSM bezitters
- Een compleet aanbod van GSM abonnementen
- Persoonlijk advies en een uitstekende service
- En dit alles tegen de laagste prijzen in de markt

Verkozen tot beste telecom webwinkel 2010

Beste Telecom Webwinkel 201031 Mei is GSMstunts.nl, samen met Smartphonestunts.nl, SIMstunts.nl en DualSIMstunts.nl verkozen tot beste telecom webwinkel 2010! Enkele belangrijke criteria van deze verkiezingen waren:
- Klantevredenheid
- Groei

Zonder onze klanten hadden we deze groei niet kunnen doormaken. Hiervoor willen we iedereen bedanken! Ook in de toekomst zal klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij ons.

Houd de websites dus in de gaten om van de beste aanbiedingen te profiteren.

Veilig winkelen op internet

Wellicht heeft u nog nooit iets aangeschaft via het internet en heeft u daarom nog uw twijfels of dit allemaal wel veilig is. Onze webwinkels zijn echter al vele jaren bekend in Nederland. Niet alleen vanwege onze scherpe prijzen, maar zeker ook vanwege onze hoge service. Hieronder vertellen wij u hier graag iets meer over:

GSMstunts.nl is al sinds 2003 actief met het verkopen van mobiele telefoons en GSM abonnementen via het internet. In de loop der jaren hebben wij veel kennis opgedaan over wat u als consument belangrijk vindt aan het winkelen op internet.

Kortom, ervaar het gemak van winkelen op het internet en bestel uw GSM abonnement vanaf nu alleen nog maar online op GSMstunts.nl!

Twitter, Hyves en Facebook

Volg ons Vanuit de website GSMstunts.nl zijn wij ook actief op Twitter, Facebook en Hyves. Om direct op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes in telecomland, volg ons dan via Twitter.

Fan van GSMstunts Ook via Facebook kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de beste aanbiedingen. Wordt dus fan van GSMstunts op Facebook als u als eerste geïnformeerd wilt worden!

Vrienden met ons Geen Facebook of Twitter, maar toch op de hoogte wilt zijn van het laatste telecomnieuws? Dan kan ook via Hyves! Wordt dan vrienden GSMstunts op Hyves en discussier en reageer op het laatste nieuws!

Al onze internetwinkels

Voor de beste smartphones Smartphonestunts
Voor de voordeligste GSM’s, kado’s of laptops GSMstunts
Voor goedkope tablets Tabletstunts
Voor uw SIM Only abonnementen SIMstunts
Voor de leukste ringtones Ringtonestunts

Overige informatie

Disclaimer
Privacy